Tipy související s nošením korzetu

Nošením tak krásného kousku oblečení, jakým je korzet, můžete i z všedního dne vytvořit velkou událost. Pro jeho nositelky ale platí nepsaná pravidla, která se vyplatí dodržovat, abyste se cítily příjemně a tedy tak i vypadaly. Je to podobné, jako s vysokými podpatky nebo rudou rtěnkou - pokud chcete vypadat neodolatelně, musíte být zkrátka trochu pozornější, než obvykle.

V případě korzetů je třeba si říci několik věcí ohledně stravování. Pro nositelky - začátečnice je lepší, pokud se budou vyvarovat špatných stravovacích návyků (příliš velké množství jídla, nebo jídlo nevhodné pro svůj vysoký obsah tuku a soli), potravin, které způsobují nadýmání, a také sycených nápojů a příliš velkého množství alkoholu. Pokud s nošením korzetů začínáte, je možné, že se Vám přihodí pálení žáhy. Při střídmém příjmu stravy a nápojů byste se s tímto problémem neměla setkávat příliš často. Postupem času se také většina nositelek naučí jíst stejné množství jídla s korzetem jako bez něj.

Při nošení korzetu je pravděpodobné, že zejména v počátcích budete jíst menší porce, než jak jste byla dosud zvyklá. Korzet způsobuje mírný tlak na břišní orgány včetně žaludku, budete se proto cítit dříve sytá. Je dobré jíst pomaleji a po menších soustech, abyste předešla pocitu přesycení nebo již zmíněnému pálení žáhy. 

 

I přes částečné nepohodlí, které je s nošením korzetů zpočátku spojené, Vás čekají i příjemná překvapení! Kromě toho, že Vám korzet pomůže k vytvoření ideálního typu postavy, jeho vedlejším efektem je, že budete mít lepší držení těla. Budete se tedy mnohem lépe cítit a budete mít větší sebevědomí, což je předpoklad atraktivního a sexy vzhledu. Pomůže Vám tedy prožít důležitý večer či jinou příležitost naplno, s elegancí a s vědomím velice přitažlivého vzhledu!