Korzet ve svatební den

I když si korzet opět razí cestu na výsluní a dámy mu znovu přicházejí na chuť v běžném životě, stále jej mnoho lidí považuje za oděv pro společenské události. Snažíme se zakořeněné předsudky zbořit, dnes se však podíváme na událost s velkým „U“.

Když se řekne slavnostní den, co Vás jako první napadne? Věřím tomu, že svatba bude ve Smetanový korzet100% případů obsazovat první tři pozice. My si ukážeme, že i korzet může přispět k tomu, abyste se ve svůj velký den cítila jako nikdy v životě. Svatba je sama o sobě zdrojem pozitivních emocí, ale proč vše neposunout ještě o stupeň výše?

Příprava na svatbu může být velmi stresující. Jednou z hlavních položek na seznamu nutných k vyřízení byly svatební šaty. Nyní si dovolím dát několik rad, jak vše zvládnout s grácií.

 

Rozhodnete-li se pro korzet, nabízí se Vám dvě cesty, kterými se můžete vydat.

První je, že si necháte korzet ušít přímo k šatům. To může být poměrně nákladná záležitost.

Druhou možností je objednat si korzet on-line. Pak čím dříve se k tomuto kroku rozhodnete, tím lépe. Můžete si objednat více typů korzetů, v klidu si je vyzkoušet a vybrat si ten, který se Vám bude hodit Bílý saténový korzetnejlépe. Ty, které nevyužijete, lze zaslat zpět do 3 týdnů. Času je tedy dost.

Zároveň si jej můžete otestovat, zda Vám bude sedět a nebude Vám vadit při pohybu. Zjistíte také, jak dlouho Vám bude trvat, než si korzet obléknete, a můžete tak tomu přizpůsobit harmonogram svatebního dne.

Věříme, že Vám těchto pár doporučení přišlo vhod a pomohou Vám prožít vše bez stresu. Pokud si na svatbu vyberete korzet od nás, budeme velmi rádi za fotografie. Užijte si svůj VELKÝ DEN, určitě budete vypadat fantasticky! Hodně štěstí!