Co nosit s korzetem?

Co nosit s korzetem kromě zářivého úsměvu na rudých rtech a proklatě vysokého sebevědomí? Zkuste pouzdrovou sukni! Hned si povíme, proč se báječně doplňují. Zatímco Vám korzet zvedne poprsí a ubere pár centimetrů v pase, pouzdrová sukně zvýrazní vaše boky. Dokonalý efekt přesýpacích hodin je na světě. Kdo z Vás, milé dámy, by jej nechtělKombinace korzetu a pouzdrové sukně docílit?

Pouzdrová sukně je maximálně univerzální kousek oblečení hodící se pro denní nošení i večerní akce. Obohaťte svůj šatník o JEDNU v černé barvě a získáte tak kousek, který se stane základem pro velké množství dokonalých outfitů. Je to stejné, jako mít jedny opravdu kvalitní malé černé. Jistě víte, o čem je řeč.

I úzké sukně mají své místo v historii módy. Od konce 19. až do začátku 20. století se nosily sukně, kterým by se dalo s nadsázkou říkat „kulhavé sukně“. Jednalo se o dlouhé, v pohybu dosti omezující sukně s velmi úzkým lemováním, které pevně obepínaly boky a stehna. Možná si již v mysli přehráváte obrázek, jak vše mohlo vypadat. A pokud si představujete, že taková dáma musela dělat jen velmi malé krůčky, protože nic jiného jí úzká sukně neumožňovala, pak jste si to vylíčily správně.

Ve 40. letech 20. století po světové hospodářské krizi stále fungoval přídělový systém, což se týkalo i oblečení. Dostupné bylo omezeně a zároveň nebylo příliš praktické. V té době navrhl Christian Dior pouzdrovou sukni, která byla zákaznicemi velmi dobře přijata a sklidila zasloužený úspěch. Nový styl byl velmi ženský.

Sukně vyrobené z lesklého materiálu jako je satén jsou velmi atraktivní volbou na večer. Směsové materiály (bavlna s lycrou) se skvěle uplatní, jestliže si budete chtít vzít svou sukni také do zaměstnání. Doplňte ji korzetem a uvidíte, že celkový vzhled bude fascinující.

Je to jednoduše báječný kousek oblečení pro každou příležitost. Za nejuniverzálnější délku se považuje taková, kdy vám sukně končí těsně pod koleny. Nezáleží pak na tom, jaký tvar nohou máte a také jaká je Vaše věková skupina. Vždy budete „in“.