Jak kombinovat korzety

(aktualizováno dne 16.10.2019)

Zná to každá žena. Ručička na hodinách běží rychle dopředu a Vy postáváte před zrcadlem. Nejste si jistá, jestli je vše sladěné, jak má být. Hodí se halenka ke kalhotám nebo k sukni? A co to sáčko? Boty, kabelka? Kamarádka z protějšího bytu není zrovna doma a Vy se tak nemáte s kým poradit. Jedinou přítomnou osobou je nervózně popocházející partner sledující pravidelně čas.

Tvrdí Vám, že je to „v pohodě“, ale Vy víte, že to říká jenom proto, aby se už za vámi zaklaply dveře. Proto Vám přinášíme několik tipů na webové stránky, které Vám mohou podat pomocnou ruku, chcete-li si vyrazit ven v korzetu.

S čím začít? V době, kdy píšu tento článek, právě vrcholí plesová sezóna. Můžeme odstartovat společenskými korzety. Stránka přináší inspiraci, pokud chcete zazářit nejen na bále. Věnuje se i svatbám. Ať jste v roli nevěsty, svatebního hosta, nebo si Vás kamarádka zvolila za družičku, přijdete si na své.

Další stránkou v pořadí je www.damskekorzety.cz. Zde opět najdete pár zajímavých tipů, jak nosit korzet do společnosti. Zároveň se můžete dozvědět, jak je snadné zařadit korzet do běžného šatníku a doplnit jím například džínsy nebo legíny.

Černá barva nabízí nepřeberné množství variací v odívání, o tom nemůže být pochyb. Nechte se inspirovat, jak s černým korzetem „naložit“.

Korzety.cz varují: „Nošení korzetů způsobuje, že jste středem pozornosti!“ Současně s tímto varováním Vás musíme uklidnit. Zvyká se na to velice lehce. :-) Sebevědomí Vám stoupne do nebeských výšin, a co víc, jakmile začnete ke korzetu používat podvazky a sexy punčochy, pak to bude teprve něco extra!

Stahovací korzety jsou předurčeny k tomu, aby Vám ubraly pár centimetrů v pase. Opravdu je nemusíte nosit jako spodní prádlo, ale můžete je dát na odiv ostatním. Představí se Vám oboustranné korzety a snad vám dokáží, že předchozí věta platí na 100%.

Pokud se Vám článek líbí a máte zájem o zasílání odkazů na nové články přímo na mail, máme pro vás jednoduché řešení. Zaregistrujte se k odběru novinek a jako bonus si budete moci stáhnout zdarma e-příručku věnující se korzetům.

Mějte se krásně!