Víme, co Vám chybí ve skříni!

Jsme si jisti, že máte rády korzety. Proč byste jinak tento článek četly, že? :-)

Dnes se budeme věnovat korzetům pod prsy. Dostanete od nás doporučení, jak si vybrat ten správný korzet.

Ve velkém výběru není snadné se orientovat, a proto jsme tu, abychom Vám pomohli.

Nejdůležitější rada zní:

Nepřemýšlejte o korzetu pod poprsí jako o korzetu, ale zamyslete se nad tím, kolik centimetrů v pase by se Vám hodilo sundat dolů a představte si, kolik stávajících kousků z Vašeho šatníku byste tím mohla oživit.

Fantastické budou v kombinaci s korzetem pouzdrové šaty. Bílá halenka už nikdy nebude klasickou bílou halenkou. Korzet s tričkem? Proč ne? Jediná věc, která Vás může v této souvislosti omezovat je pouze Vaše představivost a my víme, že v oblasti korzetů se fantazii meze rozhodně nekladou. Udělejte si chvíli času pro sebe, projděte si skříň a uvidíte, jaké množství vhodného oblečení ke svému pasovému korzetu najdete.

Benefitem samozřejmě bude výraznější silueta a obdivné pohledy ostatních lidí.

Ať už je Váš módní styl jakýkoliv, korzet pod prsy se stane jedním z nejvšestrannějších oděvů, který vlastníte. Chce to jen trochu odvahy, cviku a trpělivosti!

Než si zvyknete na korzet s ocelovými kosticemi, bude to chvíli trvat. V novém páru úžasných lodiček také musíte určitý čas chodit, než se poddají Vašim nožkám. Po oblečení korzetu ho noste chvíli doma, než se s ním vydáte do ulic. Pomůžete tak kosticím se zahřát a přizpůsobit se tvaru Vašeho těla.

Korzet pomalu stáhněte, abyste se cítila pohodlně. Nestahujte na těsno ihned, stahujte jej Černý korzet pod prsa s přezkamipostupně. Měla byste cítit jeho podporu, ale v žádném případě se nesmíte cítit nepříjemně nebo cítit bolest.

Postupem času se korzet přizpůsobí Vašemu tělu, neměla byste ho proto dávat či půjčovat svým kamarádkám. Žena zkrátka nikdy nepůjčuje svůj korzet! Jestli se kamarádkám Váš styl líbí, doporučte jim, ať si pořídí vlastní korzet. A nám bude ctí, pokud jim předáte odkaz na naše stránky.